Τρία ντέρμπι, το ένα κορυφής – Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το αγωνιστικό μενού της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Cyta μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων με τη διεξαγωγή των αγώνων της 5ης αγωνιστικής.

Το αγωνιστικό μενού περιέχει τρία μεγάλα ντέρμπι με το ένα εξ αυτών να είναι κορυφής. Απόλλων – Πάφος F.C., ΑΕΚ – Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ.

Το Σάββατο θα αγωνιστούν οι ομάδες μας που έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την ερχόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου ενώ η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta είναι αφιερώμενη στις δράσεις της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων για το ασφαλές παιχνίδι.  Με κεντρικό μήνυμα «Παιχνίδι είναι θέλει όρια», η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, 3-9 Οκτωβρίου 2022. Στόχος της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού είναι η ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 1η Οκτωβρίου
19:00 Απόλλων – Πάφος F.C. (Cytavision)
19:00 Δόξα – Ομόνοια (Cytavision)
20:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση (Primetel)

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου
19:00 Ακρίτας – Άρης (Cytavision)
19:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ (Cablenet)

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου
19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision)
19:00 Καρμιώτισσα – Ολυμπιακός (Cablenet)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CYTA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy