Τι ανέφεραν Κετσπάγια και Αρτυματάς

Θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη...

Στη θέληση και στην αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ελλάδα στάθηκε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου.

«Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι, δείχνουν πολύ μεγάλη θέληση στις προπονήσεις και αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτές τις ημέρες. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, νεαρούς και πιο έμπειρους και ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο κ. Κετσπάγια, για να προσθέσει:

«Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει. Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία ως ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που είναι απογοητευμένοι που δεν κλήθηκαν, όμως τη δεδομένη στιγμή αυτές ήταν οι επιλογές μου. Σε κάποια άλλη κλήση μπορεί να είναι διαφορετικές οι επιλογές».

Εκπροσωπώνττας τους ποδοσφαιριστές, ο Κωστάκης Αρτυματάς δήλωσε:

«Ο ξεκάθαρος στόχος μας είναι η αποφυγή των μπαράζ.  Οι περισσότεροι παίκτες έχουν δουλέψει με τον προπονητή, ξέρουμε τι ζητάει και οι υπόλοιποι παίκτες τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά που έκανε στις ομάδες που ήταν στην Κύπρο. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο, θέλουμε τα θετικά αποτελέσματα. Για μένα  ήταν κάτι ευχάριστο η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια. Πιστεύω και για πολλούς άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν δουλέψει μαζί του ήταν ευχάριστο. Είναι για όλους κάτι θετικό. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του και να πετύχουμε”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy