Ίλιεφ… η μεγάλη επιστροφή!!!

Να και καλά μαντάτα στον Απόλλωνα, από το "μέτωπο" των τραυματισμών...

Στη σημερινή(21/9) ανακοίνωση του Απόλλωνα για τα αγωνιστικά νέα ομάδας, αυτό που ξεχωρίζει είναι η επιστροφή του Ίλιεφ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από τους αρκετούς τραυματισμούς αναμένεται ότι οι Φέλιξ Βα, Ίλιαν Ίλιεφ, Εζέκιελ Χέντι, Μπασέλ Ζράντι, Νικολά Ντιγκινί και Χαϊτάμ Αλεσάμι θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Πάφο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπακαλί Νταμπό και Ιωάννης Πίττας. Δύσκολα φαίνεται να προλαβαίνουν οι Έρβιν Ογκέντα και Ανδρέας Παναγιώτου, ενώ πρόβλημα ως γνωστό έχει και ο Μπα, για τον οποίο υπάρχει η σοβαρή περίπτωση διαγραφής του

Αυτό όμως που ξεχωρίζει ιδιαίτερα είναι χωρίς αμφιβολία η επιστροφή του μεγάλου άτυχου της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Απόλλωνα, Ίλιαν Ίλιεφ! Ο Βούλγαρος διεθνής υπέστη κάταγμα 5ου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι, κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας στις Πλάτρες και υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως θα μείνει εκτός κανονικού ρυθμού προπόνησης για οκτώ με δέκα εβδομάδες. Τελικά ο Ίλιεφ επέστρεψε μέσα Σεπτεμβρίου και πλέον δίνει λύσεις στον Καταλά, ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την Πάφο, με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy