Βαλερι Γκορόντοβ: “Ο Απόλλωνας είναι πρωταθλητής και έχει εμπειρία στην Ευρώπη… Εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω και θα παλέψουμε”

Δηλώσεις του προπονητή της Ντνιπρο ενόψει του αυραινού(15/9) αγώνα

Ο προπονητής της Νντίνπρο, Βαλερι Γκορόντοβ, μίλησε σήμερα(14/9) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των μέσων για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (19:45), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τους ποδοσφαιριστές της Ουκρανικής ομάδας εκπροσώπησε ο Εντουαρντ Σαραπιι.

Τι ανέφερε:

“Ο Απόλλωνας είναι πρωταθλητής και έχει εμπειρία στην Ευρώπη. Και εμείς όμως δεν θα το βάλουμε κάτω και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κάποια προβλήματα καθώς κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν να έρθουν. Μπορούμε όμως να τους αντικαταστήσουμε. Σίγουρα εκτός θα παραμείνει ο Πουριτα (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ”.

Ο ποδοσφαιριστης της Ντνίπρο, Eduard Sarapiy ανέφερε: “Ήρθαμε να παίξουμε και να κερδίσουμε. Είναι ο πρώτος μας αγώνας σε ομίλους και θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy