Καταλά για Ντνίπρο-1 (video)

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Απόλλωνα πριν τον αυριανό ευρωπαικό αγώνα κόντρα στη Ντνίπρο

Δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά για τον αυριανό(15/8) αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Conference League με αντίπαλο την Ντίπρο. Από πλευράς ποδοσφαιριστών στο πανέλ είναι ο Αμίρ Χαμάς.

Δηλώσεις Νταβίντ Καταλά:

“Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία μπροστά μας και ένας μεγάλος αγώνας αύριο. Θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο όμως ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Πάμε να κερδίσουμε”.

Για τις μαζεμένες απουσίες στην επίθεση: «Έχουμε πολλές απουσίες ειδικά στην επίθεση όμως δεν είναι δικαιολογία για μας. Έχουμε πολλούς παίκτες ικανούς για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Αν πήρε πληροφορίες από ανθρώπους της ΑΕΚ: «Όχι, κάναμε το δικό μας σκάουτινγκ. Εμείς αύριο περιμένουμε να δούμε μια διαφορετική ομάδα από αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Για το αήττητο του Απόλλωνα με τον ίδιο στον πάγκο: «Σίγουρα η ψυχολογία είναι σημαντική. Θα μας βοηθήσει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι βδομάδα με βδομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μας, το ότι είμαστε ανεβασμένοι ψυχολογικά είναι καλό και θα μας βοηθήσει».

Δηλώσεις Αμίν Χαμάς:

“Η ομάδα είναι βελτιωμένη, έχει ενισχυθεί. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις».

Παρακολουθείστε το βίντεο των δηλώσεων:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy