Σίλας: “Ήμασταν καλύτεροι, το ματς δεν έπρεπε να χαθεί”

Δηλώσεις προπονητή της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ και την ήττα με 1-0

Την απογοήτευση του για την ήττα (1-0) της ομάδας του από την ΕΝΠ εξέφρασε ο Χόρχε Σίλας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σημερινού(4/9) αγώνα.

Τι ανέφερε:

“Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για ένα ματς που αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ο αντίπαλος τη μια ευκαιρία την έκανε γκολ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την ΕΝΠ και πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη βδομάδα. Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να χαθεί. Κάποιοι παίκτες μόλις ήρθαν, έχουμε πολλές επιλογές. Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Πρέπει να δουλέψουμε γιατί σίγουρα έχουμε επιλογές. Πρέπει να μας δώσετε χρόνο για να δουλέψουμε, ήρθαν νέοι παίκτες και πρέπει να είναι έτοιμοι. Πάντα υπάρχει η πίεση. Αν δεν αντέχει κάποιος την πίεση δεν πρέπει να είναι στην ΑΕΛ. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι οι επιλογές δεν είναι καλές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Έχει δίκαιο ο κόσμος να αποδοκιμάζει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι τους απολογηθούμε και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Δεν είναι υπάρχει θέμα φυσικής κατάστασης. Κάναμε ευκαιρίες και στο 2ο μέρος. Είχαμε τις ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy