Πλουτής Αβραάμ: “Έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους φετος, αφήνουμε πίσω την περσινή σεζόν”

Σημερινές(23/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» μίλησε σήμερα(23/8) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Τι ανέφερε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που χτίστηκε φέτος η ομάδα. Τραυματισμοί και προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Είναι μια πρόκληση για εμάς να ξεπεράσουμε και αυτά τα προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι φτιάχτηκε κάτι καλό και αναμένουμε να δούμε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα όσο κι αν ξεχωρίσει 2-3 παίκτες, αυτό που θέλουμε να δούμε είναι το σύνολο. Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά των παικτών, το είπε και ο Σίλας. Αυτό που βγαίνει στο γήπεδο είναι δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Αισιοδοξούμε ότι έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία. Πλέον τα ψέματα έχουν τελειώσει».

Για τον Μιραλάς: «Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πρόκληση και για τον ίδιο. Να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε σε ποια θέση θα τον βάζει ο προπονητής, στα φιλικά έπαιξε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

Για τα μεταγραφικά: «Όσο είναι ανοιχτό το παράθυρο, ότι και αν πω θα είναι ψέματα».

Για την παρουσία του κόσμου στην πρεμιέρα με τον Άρη: «Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Αύριο είναι η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και θα περιμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση με το πάνω διάζωμα. Δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα γιατί θα είχαμε σίγουρα γεμάτη την ανατολική με δεδομένο ότι έχουμε 4000 διαρκείας».

Για τους στόχους: «Είναι ξεκαθάρος ο στόχος μας, δεν θα κρυφτούμε ούτε θα μασήσουμε τα λόγια μας. Έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους, αφήνουμε πίσω την περσινή σεζόν. Ότι κι αν πούμε τώρα είναι λόγια, όμως θα φανεί η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος μεγάλο όπλο θα είναι ο κόσμος μας, αρχίζουμε με μια πολύ μεγάλη μετεγγραφή. Περιμένουμε και την παράδοση του γηπέδου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy