Δίκη Γκιγκς: «Κουτούλησε την αδερφή μου και μετά απείλησε να κάνει το ίδιο και σε μένα»

Συνεχίζεται η δίκη του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος κατηγορείται πως άσκησε σωματική και ψυχολογική βία στην πρώην σύντροφό του και την αδερφή της.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του άλλοτε αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική βία προς την πρώην σύντροφό του, Κέιτ Γκρέβιλ, και την αδερφή της, Έμα.

Τα φερόμενα ως θύματα κλήθηκαν να καταθέσουν στους ενόρκους σχετικά με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Ουαλού, με την 26χρονη αδερφή να αναφέρει πως αφού ο Γκιγκς κουτούλησε με δύναμη την Κειτ στο πρόσωπό της, απείλησε να κάνει το ίδιο και σε εκείνη.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η Έμα Γκρέβιλ, πήγε να καλέσει την αστυνομία, αλλά ο Γκιγκς την απέτρεψε λέγοντάς της να σκεφτεί την κόρη του και την καριέρα του. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού, με τον Γκιγκς να παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά.

Από πλευράς του ο Ράιαν Γκιγκς αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος, ενώ η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy