Σοκαριστικές αποκαλύψεις στη δίκη του κατηγορούμενου για οκτώ βιασμούς, Μπεντζαμίν Μεντί

Σοκ προκαλούν τα όσα ανέφερε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της δίκης του Μπεντζαμίν Μεντί, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να κατηγορείται για οκτώ βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε επτά γυναίκες.

Συνεχίζεται η δίκη του 28χρονου διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή, Μπεντζαμίν Μεντί, ο οποίος κατηγορείται για οκτώ βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και σεξουαλικές επιθέσεις σε επτά διαφορετικές γυναίκες.

Το πρωί της Δευτέρας (15/8) ο αρμόδιος εισαγγελέας, Τίμοθι Κρέι, προέβη σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις καταγγελίες των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο Μεντί κλείδωνε τις γυναίκες σε δωμάτια τις έπαυλής του, η οποία βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, τους αφαιρούσε τα κινητά τους τηλέφωνα και εκμεταλλευόταν την ευάλωτη ψυχική τους κατάσταση, για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις.

Επιπλέον, ειδική αναφορά έγινε και στον φερόμενο ως συνεργό του Μεντί, Λουίς Σαχά, ο οποίος είχε αναλάβει το έργο του να βρίσκει τις νεαρές κοπέλες.

«Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά η εισαγγελία κατά τη διάρκεια της δίκης, με τους κατηγορούμενους να απαντούν πως υπήρχε συναίνεση από πλευράς των θυμάτων.

Να θυμίσουμε πως ο Μεντί έχει τεθεί εκτός ομάδας στη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι του 2019, ενώ αύριο (16/8) θα πραγματοποιηθεί η αγόρευση της υπεράσπισης του Γάλλου αμυντικού. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ακόμα εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση που ο 28χρονος κριθεί ένοχος, θα τεθεί αντιμέτωπος με ισόβια ποινή κάθειρξης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy