Παπαδόπουλος: “Ψάχνουμε για νέες προσθήκες – Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Στεπίνσκι ή κανέναν Στεπίνσκι”

Σημερινές(8/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Άρη

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή “Επί παντός αθλητικού” , μίλησε σήμερα(8/8) ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Τι ανέφερε: 

“Δεν θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ματαιώθηκε οριστικά. Δεν βρίσκαμε αεροπορικά εισιτήρια για την κάθοδό της ελληνικής ομάδας. Θα δώσουμε άλλα δύο φιλικά, με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου και με τον Ακρίτα. Το ψάχνουμε για άλλο ένα δυνατό φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως είναι δύσκολο γιατί οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται στην Ευρώπη”.
Για τα αγωνιστικά: “Γκομίς, Μπαμπίκα θεωρούμε ότι έχουν προβλήματα που θα ξεπεραστούν, το στοίχημα μας είναι με τον Στρούτσκι και την επάνοδό του”.
Για τα μεταγραφικά: “Ψάχνουμε για νέες προσθήκες, είμαστε σε επαφές όμως δεν υπάρχει κάποια περίπτωση για να πούμε ότι είμαστε κοντά”.
Για τον Στεπίνσκι: “Ξέρουμε ποιος είναι, ο προπονητής τον γνωρίζει, αλλά όπως είχα ξαναπεί είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε ποιο προηγμένο πρωτάθλημα, ενώ δεν είναι 100% έτοιμος. Κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει με άλλους παίκτες, δεν μπορούμε να περιμένουμε τον Στεπίνσκι ή κανέναν Στεπίνσκι. Όσο περνά ο καιρός και δεν προκύπτει εξέλιξη, οι πιθανότητες επιστροφής του λιγοστεύουν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy