Απόλλων: Άρχισε η ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων για τον αυριανό(9/8) επαναληπτικό με τη Μακάμπι.

Επίσημη ενημέρωση

Ξεκίνησε όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Απόλλωνας, η ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων για τον αυριανό(9/8) επαναληπτικό με τη Μακάμπι.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι αρχίζει η ελεύθερη προπώληση των εισιτηρίων του δεύτερου αγώνα του 3ου προκριματικού του Champions League με αντίπαλο τη Maccabi Haifa ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (09/08, 20:00), στο στάδιο Γ.Σ.Π στη Λευκωσία.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Apollon Official Store ενώ οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/

Η προπώληση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 09/08 η ώρα 16:00.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν προλάβουν να προμηθευτούν εισιτήρια, θα μπορούν να το πράξουν από τα εκδοτήρια στο Στάδιο Γ.Σ.Π. από τις 18:30.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη δυτική, ανατολική και νότια κερκίδα του γηπέδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό διάταγμα, η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, με πληρότητα 85% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy