COLPO GROSSO με Χριστοφή!!!

Ανακοίνωση και δηλώσεις Αντώνη Χριστοφή

Στο Παραλίμνι θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Κύπριος πασαδώρος, Αντώνης Χριστοφή.

Η ΕΝΠ θα είναι η 7η ομάδα για τον έμπειρο πασαδώρο. Ο Χριστοφή έχει αγωνιστεί σε Ανόρθωση, ΑΕΚ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Παφιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΝΠ Πετόσφαιρα:

Η ΕΝΠ Πετόσφαιρα ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Κύπριου πασαδώρου Αντώνη Χριστοφή από τον Παφιακό με ελευθέρα μεταγραφή.

Ο Αντώνης ο οποίος έχει παίξει σε όλες σχεδών τις ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος θα ενισχύσει την ομάδα μας την φετινή σεζόν κουβαλώντας τις εμπειρίες του και το αστείρευτο ταλέντο του. Μία πάρα πολύ σημαντική προσθήκη στην ομάδα, η οποία αναμένεται να βοηθησει τα μεγιστα στους ψηλούς στόχους που έχουν μπει για φέτος.

Ο Αντωνης δήλωσε μετά την συμφωνία του με την ομάδα: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Πρώτη φορά στην ομάδα της ΕΝΠ και πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τα βυσσινί! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον κύριο Λούη Γιαννάκη για την επιμονή και υπομονή που εδειξε αυτό το διαστημα της μεταγραφής μου, αλλά και τον προπονητή, κύριο Τomas Galimberti που με εμπιστεύτηκε και μου δινουν φέτος την ευκαιρία να βοηθήσω για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας”!!!

Η ΕΝΠ Πετόσφαιρα καλωσορίζει τον Αντώνη στην μεγάλη οικογένια της ΕΝΩΣΙΣ και του εύχεται καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΕΝΠ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy