Το τελευταίο χαρτί του Άρη…

Οι σημερινές αναμετρήσεις του 1ου γκρουπ

Ανοίγει σήμερα Κυριακή (21/04) με τρεις αναμετρήσεις η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής των play-off του πρωταθλήματος Cyta.

Στις 17:00, η Πάφος υποδέχεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Ανόρθωση, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες, μετά την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Από την άλλη, στην «κυρία» τα οικονομικά προβλήματα έχουν επισκιάσει το αγωνιστικό κομμάτι και οι παίκτες θα αναζητήσουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Στις 19:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί στην «Αρένα» την Ομόνοια, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Οι Λαρνακείς ώστε να διατηρηθούν στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ ή για να τον προσπεράσουν, ενώ το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να ανέβει στην δεύτερη θέση και να μπει πιο δυνατά στο κόλπο του τίτλου.

Τέλος μισή ώρα αργότερα, ΑΠΟΕΛ και Άρης κοντράρονται στο ΓΣΠ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να ψάχνουν δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κορυφή. Στην αντίπερα όχθη, η «ελαφριά ταξιαρχία» προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της αγωνιστικής
Κυριακή 21 Απριλίου

17:00 Πάφος – Ανόρθωση (Cablenet Sports 1HD)

19:00 ΑΕΚ – Ομόνοια (Primetel 1HD)
19:30 ΑΠΟΕΛ – Άρης (Cablenet Sports 1HD)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική
Κυριακή 28 Απριλίου

19:00 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
19:00 Άρης – Πάφος
19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy