Ξεσηκώμος για ένα εισιτήριο διαρκείας του Απόλλωνα – Το νούμερο της πρώτης χθεσινής μερας

2115 ο απολογισμός της χθεσινής πρώτης μέρας, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2500 σήμερα

Δύσκολη αλλά και συνάμα πολύ παραγωγική ήταν η χθεσινή(12/7) πρώτη μέρα ανανέωσης προτεραιότητας ανανέωσης εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB για τον Απόλλωνα.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το Apollon Official Store και σχημάτισαν ουρές, Ουρές για ένα διαρκείας… και θέση στο νέο γήπεδο. Πρόβλημα υπήρξε με την online προπώληση με αποτέλεσμα η μπουτίκ να μείνει ανοικτή μέχρι τις 19:00. Απόλλων: Προβλήματα με τα διαρκείας – Ανοικτή η μπουτίκ με συνεχόμενο ωράριο.

Τελικά η χθεσινή(12/7) μέρα για τους πρωταθλητές έκλεισε στα 2115 εισιτήρια διαρκείς. Από αυτά τα 415 είναι στα BOX, ενώ άλλοι 1700 πήραν ήδη τη θέση τους στο νέο γήπεδο. Παροξυσμός λοιπόν επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα και όπως υπολογίζετε μετά τη σημερινή μέρα θα ξεπεράσουν τις 2500. Ακολούθως θα υπάρξει η ελεύθερη προπώληση με πολλούς φίλους της ομάδας να κλείνουν θέση κάτι που δεν είχαν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Με τους ρυθμούς που πηγαίνει τόσο η ανανέωση όσο και η αγορά εισιτήριων διαρκείας, στον Απόλλωνα αναφέρουν ότι πολύ λίγα εισιτήρια θα παραμένουν για ελεύθερη προπώληση στους αγώνες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy