Χριστοδουλίδης: “Στόχος νέο οίκημα – Θα έχουμε στενή συνεργασία με Σοφοκλέους”

Οι πρώτες δηλώσεις Νίκου Χριστοδουλίδη ως πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ

Ο Νέος πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, Επίσημα πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης , μίλησε σήμερα (13/7) στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανάληψη της προεδρίας του σωματείου: «Μετά από προτροπή πολλών φίλων το αποφάσισα. Ασχολούμουν πριν πολλά χρόνια με την ΑΕΛ και είπα να ασχοληθώ ξανά. Μας ενδιαφέρει να δυναμώσουμε το σωματείο με μέλη και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε δικό μας οίκημα. Με ώθησε η αγάπη προς την ΑΕΛ. Μεγαλώσαμε με την ΑΕΛ όλη η οικογένεια, όλη η Λεμεσός. Κάποιος έπρεπε να μπει, να βοηθήσει και να δουλέψει».

Για τους στόχους του: «Στόχος είναι με κάποιο τρόπο να κάνουμε ένα νέο οίκημα, να μπορεί ο κόσμος να πάει. Να γράψουμε πολλά μέλη, να ξεκινήσουμε με τις εκδηλώσεις. Όταν έρθει ο κόσμος κοντά θα μεγαλώσουν όλα τα τμήματα. Δουλεύουμε πάνω στο θέμα του οικήματος, να μας δώσετε λίγο χρόνο και θα μιλήσουμε. Αναλαμβάνω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα βγούμε με ανακοίνωση για τα έργα που θα κάνουμε».

Για το μουσείο της ΑΕΛ: «Σε λίγους μήνες θα λειτουργήσει».

Για το οικονομικό: «Ήδη μιλούμε με τους λογιστές μας. Είναι μεγάλο θέμα που το βρίσκουν μπροστά τους όλες οι ομάδες. Αν δουλέψουμε σωστά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε πολύ κόσμο και εταιρείες που θα βοηθήσουν. Οι δόσεις των δανείων καλύπτονται με τους πόρους που έχουμε, είναι λεφτά που έρχονται με άλλους τρόπους και καλύπτονται. Τα μπάτζετ πιο παλιά ήταν πολύ πιο χαμηλά, ανέβηκαν απίστευτα και είναι πολύ πιο δύσκολο για όλες τις ομάδες. Τα τμήματα της ΑΕΛ πρωταγωνιστούσαν πάντα και πρέπει να πρωταγωνιστούν».

Για το νέο γήπεδο και την επιστροφή των οργανωμένων: «Έχουμε συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας για το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να έρθει πίσω ο κόσμος. Για το ποδόσφαιρο υπάρχουν άτομα που δουλεύουν σκληρά. Φυσικά θα έχουμε στενή συνεργασία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy