Το ένα και μοναδικό γκολ του Παναγιώτη Αρτυματά

Πριν έξι χρόνια στην Αγγλία πέτυχε το πρώτο του γκολ και μοναδικό μέχρι τώρα στις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ και ένα γκολ πέτυχε με την Εθνική Ελπίδων

Ο 23χρονος αμυντικός, Παναγιώτης Αρτυματάς είναι από την Τρίτη(5/7) και επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, αφού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “γαλάζιους”. Ο Αρτυματάς ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Ε.Ν.Π, όπου αγωνίστηκε και με την ομάδα Κ21 για να μετακομίσει στην Αγγλία για δύο χρόνια αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ18 και Κ23 της West Brom.

Ακολούθησε το 2017 η μεταγραφή του στην Ανόρθωση και η επιστροφή του στην Κύπρο, ενώ την περσινή σεζόν ήταν δανεικός στη Super League 2 και στην Κηφισιά, όπου είχε 22 συμμετοχές. Πλέον ανήκει στον Απόλλωνα και ευελπιστεί ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αξιοσημείωτο γεγονός στη μέχρι τώρα καριέρα του το ένα και μοναδικό γκολ που πέτυχε, αμυντικός όντας σε ομάδες που αγωνίστηκε. Το πέτυχε στις 17 Σεπτεμβρίου το 2016 σε εντός έδρας αγώνα της West Brom U18 κόντρα στη Sunderland U18, που “κλείδωσε” τη νίκη με 2-0 της ομάδας του. Ένα γκολ πέτυχε επίσης και με την Εθνική Ελπίδων στις 15 Νοεμβρίου 2020 κόντρα στην Πορτογαλία εκτός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy