Έβαλε τα “κίτρινα” πρώην Απόλλωνίστας

Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα βρήκε το νέο σταθμό στη καριέρα του

Στη Σλοβενία και στην NK Bravo θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Λούκα Στορ.

Ο Σλοβένος επιθετικός μετά το πέρασμα του από τους Πρωταθλητές Κύπρου, αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο, επέστρεψε στην πατρίδα του. Ο Στορ με την φανέλα του Απόλλωνα μέτρησε 8 συμμετοχές, 2 γκολ και μια ασίστ.

Η ανακοίνωση της NK Bravo:

Την επίθεση της NK Bravo θα ενισχύσει την ερχόμενη σεζόν ο Luka Štor, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24 με δυνατότητα επέκτασης για μια επιπλέον σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες ο Λούκα προπονείται με τους προστατευόμενους του Ντέγιαν Γκράμπιτς και δοκιμάστηκε στον πρώτο φιλικό αγώνα με την Crvena zvezda. Έρχεται στην Μπράβο ως ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και μέλος των νεότερων εθνικών ομάδων της Σλοβενίας.

Μεταγράφηκε στη Ντιναμό Δρέσδης τη σεζόν 2019/20 και την περασμένη σεζόν, με την ιδιότητα του δανεικού, έπαιξε στον πρωταθλητή Κύπρου Απόλλωνα, για τον οποίο σημείωσε δύο γκολ σε οκτώ συμμετοχές και έδωσε μία ασίστ. Πριν φύγει στο εξωτερικό, ο Štor έπαιξε για την Aluminij, για την οποία σημείωσε 9 γκολ σε 33 αγώνες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy