Θέμα ΕΥΡΩΠΗΣ προκύπτει με το νέο γήπεδο της Λεμεσού!!!

Και φέτος στην "εξορία" οι ομάδες της Λεμεσού που θα κερδίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όλο το ρεπορτάζ στο Lemesosinsports.com

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας οι ομάδες της Λεμεσού που θα κερδίσουν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα μπορούν να παίξουν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού τους αγώνες τους, τη σεζόν 2022-2023.

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή… Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων το γήπεδο θα παραδοθεί στις 25/8, κάτι το οποίο υποστηρίζει η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει το έργο. Βέβαια με όσους έχουμε μιλήσει αλλά και εμείς οι ίδιοι, έχουμε διαπιστώσει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση του. Οι πληροφορίες μας επίσης κάνουν λόγο ότι με τις ποιο δυσοίωνες προβλέψεις το γήπεδο να παραδοθεί μέσα Οκτωβρίου. Επίσης ένα άλλο θέμα είναι το οδικό δίκτυο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες, που και εκεί θα υπάρξει καθυστέρηση, ενώ η εταιρεία που ανέλαβε το οδικό δίκτυο θεωρεί ότι και αυτό θα τελειώσει στην ώρα του.

Μακάρι να βγούνε όλοι ψεύτες, και εμείς, και ευχόμαστε ολόψυχα όλα να πάνε κατ΄ευχήν και να παραδοθούν όλα στις 25/8. Αλλά ακόμα και αυτό να γίνει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορούν να διεξαχθούν για τις ομάδες μας στη Λεμεσό στο νέο γήπεδο και εξηγούμαστε… Μετά την παράδοση η ΟΥΕΦΑ θα κατέβει στη Κύπρο για να επιθεωρήσει το νέο γήπεδο, μια διαδικασία η οποία έχει μια χρονική διάρκεια, έτσι ώστε αφού κάνει τον έλεγχο της να κατηγοριοποιήσει το νέο γήπεδο.

Η UEFA με την αλλαγή του νέου χρόνου, ανακοίνωσε το “καλεντάρι” της για το 2022, το οποίο έχει προσαρμοστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, στις 18 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής του προγράμματος για πρώτη φορά η φάση των ομίλων των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League, Conference League) θα ολοκληρωθεί στο πρώτο τριήμερο του Νοεμβρίου, με τις 6 αγωνιστικές των ομίλων να ολοκληρώνονται μέσα σε δύο μήνες

 

Το πρόγραμμα των ομίλων των τριών διοργανώσεων:
  • 1η αγωνιστική: 6/7/8 Σεπτεμβρίου 2022
  • 2η αγωνιστική: 13/14/15 Σεπτεμβρίου 2022
  • 3η αγωνιστική: 4/5/6 Οκτωβρίου 2022
  • 4η αγωνιστική: 11/12/13 Οκτωβρίου 2022
  • 5η αγωνιστική: 25/26/27 Οκτωβρίου 2022
  • 6η αγωνιστική: 1/2/3 Νοεμβρίου 2022

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι ομάδες μας που θα κερδίσουν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο όποιο και να είναι θα πρέπει ήδη να έχουν δηλώσει γήπεδο για τους προκριματικούς γύρους, κάτι που δεν αλλάζει στη συνέχεια. Με όλα τα δεδομένα τα οποία αναλύσαμε πιο πάνω γίνετε αντιληπτό ότι, όποια ομάδα της Λεμεσού κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν θα μπορέσει να δώσει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για το 2022-2023 στο νέο γήπεδο. Ευελπιστούμε τουλάχιστον οι ομάδες μας στις εγχώριες τους διοργανώσεις να μπουν στο νέο γήπεδο, όσο το δυνατό γρηγορότερα.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy