Χάλια αμυντική λειτουργία που του στέρησε τη νίκη…

9 από τα 26 γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας ήταν από την ΑΕΚ

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ, που ήταν τόσο πολύ κοντά στο χθεσινό(9/4) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κομβικό σημείο του αγώνα η γρήγορη ισοφάριση του αντιπάλου στο πρώτο γκολ του Πίττα που έβαλε τον Απόλλωνα μπροστά. Στιγμή αδράνειας της άμυνας, όπως έγινε και στο δεύτερο γκολ του Τρισκόφσκι, ενώ η άμυνα του τον πρόδωσε και στο τέλος.

Αξιοσημείωτο γεγονός για τον Απόλλωνα είναι ότι από τα 26 γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα, τα εννιά το 1/3 δηλαδή, τα δέχθηκε από την ΑΕΚ. Τέσσερα γκολ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, δύο γκολ στο περιβόητο παιχνίδι της ένστασης και τρία στο χθεσινό, από τα οποία ο Τρισκόφσκι πέτυχε τρία και Γκιούρσκο δύο.

Η αμυντική λειτουργία των “γαλάζιων” χθες δεν είχε το συντονισμό που έπρεπε, ενώ η επιθετική γραμμή ήταν στα στάνταρ που τη συνηθίσαμε με τους Πίττα και Νταμπό να μπαίνουν σκοράροντας ξανά στο κόλπο! Ναι ήταν μια πολύ καλή αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στην άμυνα ίσως να ήταν η δεύτερη χειρότερη, μετά το 4-1 και πάλι από την ΑΕΚ! Ίσως εκεί μπροστά από την άμυνα να χρειάζεται κάτι περισσότερο από Ντανίλο και Κολ, για να υπάρξει βοήθεια στην αμυντική γραμμή και κάποιον να καλύπτει τα μπακ όταν ανεβαίνουν.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy