Premier League, SERIE A και ΚΟΠ… πάνε κόντρα στη FIFA!

Η προθεσμία που έδωσε η ΟΥΕΦΑ για το συγκεκριμένο θέμα είναι μέχρι την 1η Απριλίου και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση στο Κυπριακό πρωτάθλημα

Όπως είναι γνωστό λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και των έκτακτων συνθηκών, η FIFA γνωστοποίησε μία αλλαγή στους κανονισμούς μεταγραφών, ώστε να διευκολύνει τους παίκτες και προπονητές που επηρεάζονται από τις εξελίξεις και να μη μείνουν χωρίς προπόνηση, δουλειά και μισθό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε όπως απενεργοποιήσει τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών που αγωνίζονταν σε Ουκρανία και Ρωσία.

Κάποιες ομοσπονδίες πρωταθλημάτων το αποδέχθηκαν ενώ Premier League και Serie A δεν το έκαναν δεκτό. Μάλιστα το παράδειγμα τους φαίνεται ότι ακολούθησε και η Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αφού δεν προέκυψε μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση ή ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, κάποιες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας στο μυαλό τους την εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν, έψαξαν το θέμα για μεταγραφική ενίσχυση. Εκτός από τον Άρη που έγινε γνωστό ότι είχε διερευνήσει αυτό το ενδεχόμενο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Στεπίνσκι και άλλες ομάδες όπως το έψαξαν για να ενισχυθούν σε θέσεις όπου «πονούν» και έδειξαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ότι έχουν πρόβλημα.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας προχωρούν και πιο κάτω αναφέροντας μας, ότι δόθηκε γραμμή από κάποιους και η έγινε η υπόδειξη στην ΚΟΠ, ώστε να μην συνηγορήσει στην συγκεκριμένη απόφαση να γίνουν μεταγραφές, καθώς κάποιοι σε κάποιες ομάδες δεν το είδαν με καλό μάτι για τους δικούς τους λόγους και το συμφέρον των ομάδων τους. Οι ποδοσφαιρικές “φιλίες” λοιπόν καλά κρατούν!!!Η προθεσμία που έδωσε η ΟΥΕΦΑ για το συγκεκριμένο θέμα είναι μέχρι την 1η Απριλίου.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy