Απόλλων: Φεύγουν ΕΦΤΑ μετά το ΑΠΟΕΛ

Εφτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κλήθηκαν στις Εθνικές τους

Ο Απόλλωνας ενημερώνει για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του που πήραν κλήσεις στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν με τις Εθνικές τους ομάδες μετά το παιχνίδι της Κυπριακής (20/3) με το ΑΠΟΕΛ.

Η ενημέρωση:

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Μαρτίου. Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Δυο ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στην κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Κύπρου, Νίκου Κωστένογλου, για τους επόμενους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Εσθονία στο πλαίσιο του UEFA Nations League με τη νικήτρια ομάδα να παραμένει στην Γ’ κατηγορία.

Χαράλαμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου και θα βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει αυτών των αγώνων.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Χαράλαμπος Κυριάκου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στο διεθνές φιλικό στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στις 3/5/2014. Συνολικά αγωνίστηκε 43 φορές.

Ο Ιωάννης Πίττας πραγματοποίησε το επίσημο του ντεμπούτο με την εθνική Ανδρών στις 13/10/2019 με αντίπαλο τη Ρωσία και μέχρι σήμερα σημείωσε 22 διεθνείς συμμετοχές και πέτυχε ένα τέρμα.

Στην εθνική Ελπίδων ο Νέαρχος Ζήνωνος

Ο Νέαρχος Ζήνωνος συμπεριλήφθηκε στην κλήση του Σάσα Γιοβάνοβιτς στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων με αντίπαλο τη Μάλτα τα οποία θα διεξαχθούν στις 25 και 27 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Τάσος Μάρκου.

Στην προετοιμασία κλήθηκαν 25 ποδοσφαιριστές και η τελική αποστολή για τους αγώνες με τη Μάλτα θα ανακοινωθεί στις 23 Μαρτίου.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

Στην εθνική Βουλγαρίας κλήθηκε ο Ίλιαν Ίλιεφ η οποία θα αντιμετωπίσει τις εθνικές ομάδες του Κατάρ και Κροατίας στο πλαίσιο φιλικών αγώνων. Ο Ίλιαν μετρά επτά συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στην αποστολή της εθνικής Ανδρών Λιβάνου συμπεριλήφθηκε ο Μπασέλ Ζράντι. Η χώρα του θα αντιμετωπίσει το Ιράν και τη Συρία. Ο ποδοσφαιριστής μας συμπλήρωσε 16 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην εθνική Καμερούν κλήθηκε ο Αρνό Τζιουμ για τους αγώνες με αντίπαλο την Αλγερία. Η νικήτρια χώρα θα εξασφαλίσει θέση στα τελικά του Μουντιάλ του 2022. Ο έμπειρος μέσος μετρά 28 συμμετοχές με την εθνική ανδρών Καμερούν.

Στην εθνική Ελπίδων Γεωργίας ο Ρεβάζ Ιντζία

Ο Ρεβάζ Ιντζία κλήθηκε στην εθνική Ελπίδων Γεωργίας ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με αντίπαλο την Αρμενία και την Εσθονία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy