Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία, ο στόχος, ο κόσμος και η προετοιμασία

Με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του - Στο ΓΣΠ για να δώσει απαντήσεις

Ξεσηκωμός επικρατεί γι’ άλλο ένα παιχνίδι στις τάξεις των “γαλάζιων”. Ο Απόλλωνας θα πάει στο ΓΣΠ με τον κόσμο στο πλευρό του. Σκοπός να κόψει τον “βήχα” στον ΑΠΟΕΛ και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο.

Τα 1500, περίπου, εισιτήρια που αναλογούν στους Απολλωνίστες είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν. Ήδη κάτι περισσότερα από 1100 έχουν φύγει. Σαν 12ος παίκτης ο κόσμος θα παίξει τον δικό του ρόλο στην αναμέτρηση.

Η προετοιμασία στο Κολόσσι κυλάει ομαλά, με τον Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ να ετοιμάζει τα πλάνα του. Ο Γερμανός τεχνικός έχει πολλές επιλογές στα χέρια του κι αυτό του δίνει την δυνατότητα να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο στο ΓΣΠ, αλλά ένας καλός Απόλλωνας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Την Κυριακή (20/3), στις 16:00, είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Απόλλωνα να δώσει απαντήσεις και να στείλε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για το φετινό “αφεντικό” του Πρωταθλήματος.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy