ΑΕΛ: Βρήκε τον ηγέτη της… και αυτός την οδηγεί

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της ΑΕΛ, Μπρούνο Σάντος συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στους αγωνιστικούς χώρους

Ξεχωρίζει σαν τη μύγα στο γάλα, ο Μπρούνο Σάντος στην ΑΕΛ και όχι μόνο. Είναι ίσως ο κορυφαίος ξένος σε απόδοση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος αποδεικνύεται μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΛ, αφού φέτος είναι η χρονιά του και το δείχνει. Σε κάθε παιχνίδι κρατά την ομάδα από το χέρι, όχι μόνο με τα γκολ του, που το έκανε συνήθεια τα τελευταία παιχνίδια, αλλά με το πάθος τη θέληση που δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο πρόσωπο του η ΑΕΛ βρήκε τον ηγέτης της. Αν και κάποιοι άλλοι είχαν ανεβασμένη απόδοση, τότε η ΑΕΛ θα ήταν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο σέρνει την ομάδα από το χέρι.

Στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα πέτυχε ένα μεγάλης κλάσης γκολ, ενώ ψες(16/3) στον αγώνα με την Ομόνοια, “χόρεψε” όλη την άμυνα και σκόραρε και πάλι, αν και αμυντικός. Βέβαια είναι ο ορισμός του φουλ μπακ, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και για τις αμυντικές του αρετές δεν το συζητάμε! Η ανανέωση του συμβολαίου του που έγινε ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών του στους αγωνιστικούς χώρους και στο πρόσωπο του η ΑΕΛ βρήκε τον “μαέστρο” της μέσα στο γήπεδο!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy