Ζόρνιγκερ: “Θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα και να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι”

Δηλώσεις στο Match Program ενόψει του σημερινού (13/3) ντέρμπι με την Ανόρθωση, παραχώρησε ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα:

Αγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζω στην έκδοση του Match Program του αγώνα με
αντίπαλο την Ανόρθωση. Όπως και στο προηγούμενο τεύχος μιλήσαμε για ένα δύσκολο αγώνα ο οποίος χρειάζεται επιπλέον ενέργεια για να κερδηθεί.

Εισήλθαμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος με εννέα παιχνίδια να απομένουν, τα οποία όλα είναι τελικοί και απόλυτα σημαντικά για την επίτευξη του στόχου μας. Ο κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός, χρειάζεται διαφορετική ανάλυση, ιδιαίτερη προσπάθεια και περισσότερη απόδοση.

Προερχόμαστε από την ισοπαλία στην Πάφο,
μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, με μία πολύ
καλή έδρα, στην οποία μία ήττα είχε τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, αναλύσαμε τον προηγούμενο αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας και θα επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση, για να καταφέρουμε να φέρουμε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας.

Αντιμετωπίσαμε τον ίδιο αντίπαλο πριν από
μερικές μέρες και γνωρίζουμε τις δυνατότητες του. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ακραίους και εστιάζει στο παιχνίδι από τα πλάγια.

Εμείς θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, να πιέζουμε συνεχώς τους αντιπάλους με σκοπό να ανακτήσουμε τη μπάλα και θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να εκπληρώσουν τον στόχο τους και να δώσουν όλη την ενέργειά τους στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα όταν κατέχουμε τη μπάλα και να παίζουμε πιο έξυπνα.

Περιμένουμε την ίδια ένταση, όπως και στον
προηγούμενο μεταξύ μας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα δημιουργήσουν και πάλι μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και με τη βοήθειά τους θα μας σπρώξουν προς τη νίκη. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy