Θα κριθεί στις λεπτομέρειες…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΦΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

Δύσκολα τα πράγματα για τον Απόλλωνα που παρά την κατοχή που πήρε στον αγώνα, εντούτοις οι ξαφνικές αντεπιθέσεις της Πάφου είναι κίνδυνος – θάνατος. Ήδη ο Γιοβάνοβιτς και οι αμυντικοί έσωσαν ευκαιρίες των γηπεδούχων, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες και χρειάζεται πολύ προσοχή από τον Απόλλωνα.

Σχόλιο ημιχρόνου:

Με πολύ γρήγορο ρυθμό και αρκετή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του ημιχρόνου. Η ομάδα της Πάφου μέσα σε ένα δίλεπτο είχε δύο φάσεις με σουτ και μια κεφαλιά. Τα σουτ κόντραραν σε αμυντικούς του Απόλλωνα, ενώ η κεφαλιά σε κόρνερ ήταν εύκολη λεία για τον Γιοβάνοβιτς. Ο Απόλλωνας από πλευράς του, προσπαθούσε να επιτεθεί κυρίως από πλάγια με κάποιες σέντρες και κάποιες προσπάθειες για σουτ του Ζράντι και του Πίττα. Η Πάφος γινόταν πολύ επικίνδυνη όταν έβγαινε στην επίθεση γρήγορα, με την άμυνα του Απόλλωνα να πιάνεται σε ανισορροπία σε κάποιες φάσεις.

Στις φάσεις της Πάφου, ο Απόλλωνας «απάντησε» με δύο πολύ καλά σουτ των Αλμπάνη και Ντιγκινί, με το πρώτο να αποκρούει ο Ρούτκο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ζόρνιγκερ είχαν ανεβάσει απόδοση και πήραν τον έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ήταν ισοζυγισμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν η μια στην άλλη. Αρκετές και δυνατές μονομαχίες είχαμε στον αγώνα, αποτέλεσμα της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και μετά το πρώτο μισάωρο ο Απόλλωνας πήρε την κατοχή, πιέζοντας την ομάδα της Πάφου, που έβγαινε επικίνδυνα μπροστά, όπως έγινε και στο 43΄με τον Γιοβάνοβιτς να σώζει κυριολεκτικά το πλασέ του Ζάιρο, όπως και ο Ρομπέρζ με τάκλιν ξανά το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο 45΄έγινε αναγκστική αλλαγή για τους “γαλάζιους” με τον Κατελάρη να αποχωρεί και τη θέση του να παίρνει ο Αλεσάμι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0!

Κίτρινες: / Πάντσεον

Πάφος: Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο, Χαμαντί, Φουρ, Ταλίς, Ντράγκομιρ, Πάντσεον, Τόμετσακ, Μπάιριτς

Αναπληρωματικοί: Πέτρου, Αντός, Παλάσιος, Κοβάσεβιτς, Ντάγκλας Αουρέλιο, Αμπντουσαλάμοβ, Χέσταντ, Φυλακτού, Μιχαήλ, Πάγιτς

 

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πίττας, Ρομπέρζ, Κατελάρης, Χαμάς, Ντιγκινί, Αλμπάνης, Μαυρίας, Νογιόκ, Κολ, Ζράντι

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Νταμπό, Ίντζια, Ογκέντα, Ίλιεφ, Τζουμ, Ντανίλο, Ψύχας, Χάμπος, Αλεσάμι, Φιλιώτης, Γιάνγκα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy