Φανούριος: “Τίποτα δεν κρίνεται απόψε, Παίζουμε τους κόπους πολλών ετών”

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στην κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη του σημερινού (7/3) εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι μια πολύ δύσκολη έξοδος, και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Δύσκολη διαδικασία τα πλέι οφ, καθορίζουν τα πάντα. Είναι παιχνίδια πολύ σημαντικά βαθμολογικά και ψυχολογικά. Προερχόμαστε από το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ που είχε κόπωση. Ήρθαμε να παλέψουμε, να κερδίσουμε και να κάνουμε ποδαρικό. Με την Ανόρθωση ήταν κλασσικό ντέρμπι, με την ΑΕΛ δεν σκοράραμε, είχαμε ευκαιρίες.

Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες, εύχομαι η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη και να περιορίσει τα λάθη της. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, το γνωρίζει αυτό ο κόσμος. Τίποτα δεν κρίνεται απόψε όμως σαφέστατα κερδίζουμε περισσότερα με ενδεχόμενο τρίποντο. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, πρέπει να δείξουμε ψυχικά αποθέματα. Θα προσπαθήσουμε κάθε εβδομάδα για να κόψουμε πρώτοι το νήμα. Παίζουμε τους κόπους πολλών ετών σ’ αυτά τα παιχνίδια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy