Τσέλσι: Ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να δεχθεί προτάσεις και πιέζεται να την πουλήσει

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph συζητάει την πώληση της Τσέλσι ενώ ήδη υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Ο Ρόμαν Αμπράμοβτς θα δεχθεί προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Telegraph.

Τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη να είναι για πρώτη φορά διατεθειμένος να συζητήσει την πώληση του κλαμπ.

Οι προτάσεις είναι έτοιμες για να φτάσουν στον Αμπράμοβιτς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την απειλή των κυρώσεων να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του Ρώσου. Η Τσέλσι έχει υποστηρίξει ότι δεν είναι προς πώληση, αλλά το κλίμα έχει αλλάξει.

Έχουν πληθύνει οι φωνές για πάγωμα των λογαριασμών και κατάσχεση της περιουσίας του Αμπράμοβιτς και σύμφωνα με την Telegraph υπάρχει η αίσθηση πως ο Αμπράμοβιτς μπορεί να μην έχει άλλη επιλογή.

Ο Ρώσος στο παρελθόν έχει απορρίψει προτάσεις ύψους 2.5 δισεκατομμυρίων για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου προς εκείνον ξεπερνάει το 1.5 δισεκατομμύριο, ένα ποσό που σίγουρα θα θέλει να του επιστραφεί από τον επόμενο ιδιοκτήτη των μπλε.

Ένα μεγάλο πιθανό εμπόδιο στην πώληση της Τσέλσι θα είναι η επιβολή κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε οι ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης θα πρέπει να περιμένουν για να δουν αν θα είναι εφικτή η οποιαδήποτε συναλλαγή με τον Ρώσο και τους συνεργάτες του.

Να πούμε βέβαια ότι το κλίμα στην Τσέλσι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και αυτό φάνηκε και νωρίτερα όταν ο Τούχελ έχασε την ψυχραιμία του και ξέσπασε μετά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την εισβολή των Ρώσων και τον Αμπράμοβιτς.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy