Εκτός έδρας η ΑΕΛ με ΕΝΑΔ, εντός με ο Απόλλωνας με Ε.Ν.Π

Σε τρεις δόσεις η 18η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Η αρχή θα γίνει με δύο αγώνες την Παρασκευή, ενώ ισάριθμα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν Σάββατο και Κυριακή.

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ-ΑΕΛ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου – 19:30 / Αίθουσα Δήμου Αγίου Δομετίου / CBF TV

Στον Άγιο Δομέτιο η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ υποδέχεται την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι σε 17 αγώνες μετρούν μία νίκη και 16 ήττες. Από την άλλη, η ομάδα της Λεμεσού επιζητεί το όγδοό της ροζ φύλλο, έχοντας μέχρις στιγμής επτά νίκες και δέκα ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Κεραυνός-ΕΑΣ Ομόνοια

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου – 19:30 / «Κώστας Παπαέλληνας» / Cytavision

Στον άλλο αγώνα της Παρασκευής ο εκ των πρωτοπόρων Κεραυνός αντιμετωπίζει στην έδρα του την ΕΑΣ Ομόνοια, με την ομάδα του Στροβόλου να θέλει την πέμπτη σερί της νίκη και το συγκρότημα της Λευκωσίας τη δεύτερη. Συνολικά, οι «ερυθροκίτρινοι» μετρούν 14 νίκες και τρεις ήττες, ενώ οι «πράσινοι» δέκα νίκες και επτά ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Πετρολίνα ΑΕΚ-ΕΘΑ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου – 18:00 / «Κίτιον» / CBF TV

Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξουν Πετρολίνα ΑΕΚ και ΕΘΑ στην αναμέτρησή τους στο «Κίτιον». Οι «κιτρινοπράσινοι» που έχουν πλέον συγκάτοικους στην κορυφή, ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός, έχουν 14 νίκες και τρεις ήττες, ενώ η ομάδα της Έγκωμης έχει πέντε νίκες και 12 ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΠ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου – 19:00 / Λευκόθεο / CBF TV

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την τέταρτη διαδοχική του επιτυχία απέναντι στον ΑΠΟΠ που έχει στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Στο γκρουπ των πρωτοπόρων οι «γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν 14 νίκες και τρεις ήττες, ενώ η ομάδα της Πάφου έχει έξι νίκες και 11 ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Απόλλων-Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου – 16:00 / Απόλλων Αρένα / CBF TV

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσουν να δώσουν Απόλλωνας και Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο και μία νίκη αντίστοιχα. Οι «βυσσινί» με δέκα νίκες και επτά ήττες βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τις πρώτες ομάδες που ισοβαθμούν. Από την πλευρά τους οι «γαλάζιοι» μετρούν οκτώ νίκες και εννέα ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Ανόρθωση-Αχιλλέας Καϊμακλίου

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου – 19:00 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού / YouTube KOK

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό, με την Ανόρθωση να παίζει με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Επιστροφή στις νίκες θέλει η ομάδα της Αμμοχώστου, δεύτερη σερί νίκη ο Αχιλλέας. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός (24-23), με την Ανόρθωση να μετράει επτά νίκες και δέκα ήττες και το συγκρότημα του Καϊμακλίου έξι νίκες και 11 ήττες. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy