Φανούριος: “Ο Κίρζης είναι διαφορετικός δεν έχει σχέση με την κυπριακή πραγματικότητα”

O εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη νίκη επί της Δόξας, το Ζόρνιγκερ, τον Κίρζη και το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την νίκη απέναντι στην Δόξα: “Η Δόξα μας έβαλε δύσκολα στο 1-0, όμως όταν σκοράραμε το δεύτερο γκολ όλα πήραν το δρόμο τους. Πετύχαμε και τρίτο γκολ κι απ’ εκεί και πέρα κάναμε συντήρηση δυνάμεων”.

Για Ζόρνιγκερ: “Είναι μεγάλο κεφάλαιο για μας. Έχει κάνει τρομερή δουλειά, δυσκολεύτηκε αφάνταστα στην αρχή γιατί είχε πολλούς καινούριους παίκτες. Η ομάδα προγραμματισμού έκανε πολύ καλή δουλειά, υπάρχει βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Η μαγκιά του κ. Ζόρνιγκερ είναι η δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι και η ενεργοποίηση όλων των παικτών. Είναι δίκαιος με όλους, έχει άγνοια από… βιογραφικά”.

Για το ότι ο Απόλλωνας θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο: “Δεν κρίθηκε απολύτως τίποτα. Δε σημαίνει τίποτα η παρουσία μας στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Χάσαμε πρωταθλήματα την προτελευταία και την τελευταία αγωνιστική”.

Για το Νίκο Κίρζη: “Ο κ. Κίρζης είναι διαφορετικός πρόεδρος, δεν έχει σχέση με την κυπριακή πραγματικότητα. Δίνει πίστωση χρόνου στους προπονητές, δεν τους αλλάζουμε με σχετική ευκολία”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: “Έχουμε απεριόριστο σεβασμό στην ΑΕΛ, γνωρίζουμε ότι θα μας βάλει δύσκολα. Θα έχουμε τουλάχιστον δώδεκα απουσίες”.

Για την απόφαση του Εφετείου: “Τα μακρά κοντά ήρθαν, σήμερα θα γνωρίζουμε την απόφαση”.

Τι άλλαξε φέτος στον Απόλλωνα: “Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά έχουν αλλάξει λίγα και σημαντικά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Τσόρνιγκερ, ήθελε να αποβάλει το παρελθόν. Δεχθήκαμε τον αποκλεισμό από τη Ζίλινα και δεν συζητήθηκε το ότι τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν στους ομίλους. Έγινε μία πραγματικά καινούρια αρχή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy