Μιχαηλούδης: “Ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε νίκη με κάθε αντίπαλο σε κάθε έδρα”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη,Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εξασφάλιση της πρώτης εξάδας: “Μαθηματικά, εξασφαλίσαμε μια θέση στην πρώτη εξάδα. Πιστεύαμε από την αρχή πως η χρονιά θα πήγαινε πολύ καλά. Ο πρώτος στόχος μας ήταν η παραμονή στην κατηγορία και ο δεύτερος στόχος επιτεύχθηκε ψες. Πλέον, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να μείνουμε στα ψηλά. Ο στόχος μας δεν αλλάζει, θέλουμε νίκη με κάθε αντίπαλο σε κάθε έδρα. Το ίδιο θα κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια και τέλος Μαΐου θα κάνουμε την σούμα. Θέλουμε να μείνουμε εκεί, για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια εικόνα”.

Για το αγωνιστικό: “Αν συνεχώς είναι στο μυαλό μας η πρώτη ή η δεύτερη θέση, τότε η προσοχή μας ξεφεύγει. Όσο είμαστε στα ψηλά, θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Κόντρα στην Ανόρθωση, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι δύο νεοφερμένοι Γιαμπλόνσκι και Μπόγκναρ, όπως και ο Ντελμίρο. Ο Γιαγκό που ήταν στο Κόπα Άφρικα, όπως και ο Πακέ, είναι στη κρίση του Λιάσου Λουκά αν θα αγωνιστούν. Υπάρχουν πολλές επιλογές στο ρόστερ”.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: “Όλα τα παιχνίδια είναι πρόκληση για μας, δείξαμε χαρακτήρα και κόντρα σε ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ κλπ. Οι παίκτες μας δεν επηρεάζονται από έδρες, θα το αντικρίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν είχε αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα. Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια κόντρα σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy