Η Λεμεσός στα δύο – Αυτό θα λείψει

Απόλλων και ΑΕΛ ρίχνονται σήμερα (26/1) στην "μάχη", στις 18:00 για τον πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου. Με φόντο το προβάδισμα για τους "8" της διοργάνωσης

Η πόλη μοιράζεται στα δύο. “Κυανόλευκοι” και “γαλαζοκίτρινοι” αντίπαλοι για 90+ λεπτά, για την πρώτη “μάχη”.

Ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλωνας έρχεται με φορά από το διπλό (0-1) επί της Πάφου, για το θεσμό του Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ στο σημερινό παιχνίδι θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει του επαναληπτικού. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους δύο στόχους την φετινή χρονιά για τους “γαλάζιους”.

Διαβάστε επίσης: Έτσι πάει στο ντέρμπι ο Απόλλωνας

Η ΑΕΛ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από ένα μήνα, κερδίζοντας τον Εθνικό Άχνας με 1-0, στο Τσίρειο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ψάχνει τρόπο να βγει από τα αδιέξοδα και το Κύπελλο είναι η καλύτερη ευκαιρία για να σωθεί η χρονιά. Στο σημερινό παιχνίδι οι “γαλαζοκίτρινοι” ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα της ΑΕΛ ενόψει του σημερινού αγώνα

Αυτό που θα λείψει από το ντέρμπι είναι η ατμόσφαιρα που μόνο οι οπαδοί των δύο “αιωνίων” της Λεμεσού ξέρουν να φτιάχνουν σε τέτοια παιχνίδια. Τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy