ΑΕΛ: Χωρίς Μεντόγιεβιτς – Μιλιτσεάνου και με αλλαγές στο Λεμεσιανό

Με δύο απουσίες θα πάει η ΑΕΛ, στο αυριανό (26/1) παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα. Στην προπόνηση η οργανωμένοι

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε απόψε (25/1) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την προετοιμασία τους για το αυριανό πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, για το θεσμό του Κυπέλλου.

Στην προπόνηση βρέθηκε και η ΘΥΡΑ 3 για ντόπες πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Μεντόγιεβιτς και το Μιλιτσεάνου, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Ρουμάνος δεν ήταν εγγεγραμμένος στο ρόστερ της ΑΕΛ την ημέρα που ήταν ορισμένο το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα κανονικά διαθέσιμος είναι ο Μπαλντέ, μετά το θέμα που είχε δημιουργηθεί και διεκδικεί φανέλα βασικού κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Μέγιερι, Τεισέιρα, Ριστέφσκι, Νταβόρ, Τσέποβιτς, Σάντος και Μαζάν. Ενώ πέραν του Μπαλντέ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Παπαφώτης, Ριέρα, Ανδρέου, Τόρες, Μαρόσα και Έουλερ.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy