Απόλλων: Πρώτα Ομόνοια, μετά ένσταση

Με το μυαλό στην Ομόνοια άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλων. Σε δεύτερη μοίρα η ένσταση. Όπως πληροφορούμαστε θα εξεταστεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει την Κυριακή (16/1), στο Τσίρειο, στις 19:00, την Ομόνοια και άπαντες στο “γαλάζιο” στρατόπεδο έχουν στραμμένο το μυαλό τους εκεί.

Στόχος η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Άρη και ΑΕΚ και την ισοπαλία με το ΑΠΟΕΛ. Ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ προετοιμάζει την ομάδα του για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ομόνοια.

Προέχει το ντέρμπι και το γνωρίζουν πολύ καλά στον Απόλλωνα, με την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει το Lemesosinsports.com η έφεση θα εξεταστεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τις δύο ομάδες ΑΕΚ και Απόλλωνας να καταθέτουν στον Αθλητικό Δικαστή τους φακέλους υπεράσπισης τους εντός των επόμενων ημερών.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy