Απόλλων: Τα δεδομένα με Ομόνοια – Απουσίες και επιστροφές

Επιστρέφουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που νόσησαν με κορωνοϊό. Εκτός Πίττας, Μαλεκίδης, Ντιγκινί Τζουμ και Δημητρίου. Παίζει δυνατά το ντεμπούτο Oleksandr Noyok

Ο Απόλλωνας τίθεται αντιμέτωπος με την Ομόνοια στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή(16/1, στις 19:00) με στόχο να επανέλθει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια.

Ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είναι στην ευχάριστη θέση, αφού μετά από καιρό θα έχει σχεδόν όλους του ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του. Αύριο(13/1) επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο του “Κολοσσιού” όλοι οι ποδοσφαιριστές που νόσησαν από κορωνοϊό και πλέον ο Γερμανός τεχνικός θα τους έχει διαθέσιμους στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Από εκεί και πέρα εκτός θα βρίσκεται ο μακροχρόνια τραυματίας Γιώργος Μαλεκκίδης και οι ανέτοιμοι Ιωάννης Πίττας και Νικολά Ντιγκινί. Επίσης θα απουσιάσουν οι τραυματίες Τζουμ και Δημητρίου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Oleksandr Noyok βάζει γερή υποψηφιότητα ώστε να πάρει φανέλα βασικού, ενώ ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την 11άδα ανάγκης που παρέταξε στην “ΑΡΕΝΑ” και στην ήττα (2-1) από την ΑΕΚ.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy