Πετεβίνος: “Δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο διαμαρτύρονται”

Δηλώσεις Νεκτάριου Πετεβίνου μετά την σημερινή (18/12) εντός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα απάντησε στις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου για την διαιτησία.

Φανούριος: ” Πρόκειται για ανακάλυψη η κόκκινη, απίστευτος ο διαιτητής, πρέπει να μείνει 1 μήνα εκτός” (Ηχητικό)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο διαμαρτύρονται. Προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι. Πήραμε απάντηση από τον προπονητή του Απόλλωνα, ένας έμπειρος άνθρωπος που ήρθε από άλλο πρωτάθλημα, όπου δεν χρησιμοποιούν δικαιολογίες. Θα σταθώ σε αυτό που είπε, ότι δεν είναι περήφανος με το πώς έπαιξαν. Αυτή η αδικία είτε σε εισαγωγικά είτε χωρίς που μας κυνηγά, κάποια στιγμή θα σπάσει σε σχέση με την γκίνια που έχουμε. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που πρωτοπορεί αλλά ήρθε για να έχει οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος και τα κατάφερε. Ίσως να φταίει το box του δώσαμε.

Αν υπάρχει μια μομφή για τη διαιτησία, που δεν είνια ουσιώδης με την απόδοση του διαιτητή αλλά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, είναι ότι επέτρεπε σε κάθε κόρνερ του Απόλλωνα να περνά ένα λεπτό αγώνα. Ήταν ευδιάκριτο πως βολεύονταν πάρα πολύ, μπήκαν μπροστά στο σκορ με τη μοναδική τους φάση εντός εστίας και προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν. Εμείς δεν παίζουμε για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη. Μας ενοχλεί να προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε δικαιολογία είτε στα αυτιά των δικών τους οπαδών είτε άλλων και προσπαθείς να καταλάβεις αλλά μένεις με την απορία. Μακάρι να είναι καλά ο κ. Τσόρνιγκερ φέρνει ένα νέο πνεύμα στην ομάδα και απάντησε στον επίσημο Απόλλωνα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy