Mbye και Νεοφύτου σκοράρουν κατά βούληση…

ΑΠΕΑ ΚΑΙ ΑΕΠΠ οδεύουν προς τον στόχο της ανόδου, έχοντας και τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος

Για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να διαθέτεις τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα στείλουν τη μπάλα στα δίκτυα του αντιπάλου για να πάρει η ομάδα τη νίκη και τους βαθμούς.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και με το πέρας της 10ης αγωνιστικής ΑΠΕΑ και ΑΕΠΠ είναι μέσα στους στόχους τους και μόνο με “αυτοκτονία”, χάνουν την άνοδο στη Γ΄ κατηγορία. Οι δυο ομάδες διαθέτουν επίσης τους δύο πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος Επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ, Basiru Mbye για την ΑΠΕΑ με 12 γκολ και Γιώργος Νεοφύτου για την ΑΕΠΠ με 11 γκολ.

Η ΑΠΕΑ βρίσκεται στην 1η θέση του Α΄ ομίλου με 26 βαθμούς, μετρώντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, χωρίς να έχει δεχθεί ήττα, έχοντας τον Basiru Mbye πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα με 12 γκολ. Κάτι παραπάνω από το 1/3 των γκολ της τα πέτυχε ο Mbye. Η ΑΠΕΑ έχει σκοράρει 31 γκολ, έχοντας δεχθεί 3.

Η ΑΕΠΠ βρίσκεται στη 2η θέση του Β΄ ομίλου με 24 βαθμούς, μετρώντας 8 νίκες και 2 ήττες, με τον Γιώργο Νεοφύτου να είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 11 γκολ. Σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας σκόραρε ο Νεοφύτου. Η ΑΕΠΠ έχει σκοράρει 23 γκολ, ενώ δέχθηκε 3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy