Κλείνουν το 2021 με τοπικό ντέρμπι στο Παφιακό ΑΕΖ και ΕΝΥ!!!

Ο απολογισμός των ομάδων της Λεμεσού στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής

Με το πέρας της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, ο απολογισμός των Λεμεσιανών ομάδων στη βαθμολογία κρίνεται ως αρκετά καλός, θα μπορούσε βέβαια να είναι και καλύτερος.

Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε το τοπικό ντέρμπι της ΑΕΖ κόντρα στον ΕΝΥ που θα γίνει το Σάββατο(18/12) στο Παφιακό στις 14:30, ενώ Κούρης και ΑΠΕΠ έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εθνικό Άσσιας και Πέγεια αντίστοιχα, με το έργο της ΑΠΕΠ να είναι πολύ πιο δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι κάνουν μέχρι στιγμής οι τέσσερις ομάδες της επαρχίας Λεμεσού.

ΕΝΥ: Με τη μεγάλη του νίκη την αγωνιστική που μας πέρασε με 6-1 κόντρα στον Εθνικό Άσσιας ανέβηκε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Μετρά μέχρι στιγμής 6 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 18 γκολ και δέχθηκε 7, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την πρωτοπόρο Πέγεια που δέχθηκε μόλις 2.

ΑΕΖ: Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη 2η της βαθμολογίας ΜΕΑΠ, έπεσε στην 4η θέση με 19 βαθμούς. Μετρά 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας σκοράρει 19 γκολ, ενώ δέχθηκε 13. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μαζί με την πρωτοπόρο Πέγεια.

Κούρης Ερήμης: Τις τελευταίες αγωνιστικές ανέκαμψε και την προηγούμενη αγωνιστική έριξε εξάρα στην Ομόνοια Ψευδά. Ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σκόραρε 15 γκολ, ενώ δέχθηκε 16.

ΑΠΕΠ: Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετρά τρεις νίκες που την ανέβασαν στην 11η θέση με 11 βαθμούς, μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μετρά μέχρι στιγμής 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες, σκόραρε 12 γκολ, ενώ δέχθηκε 22!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy