Κώστας Παπαδόπουλος: “Έχει ανοίξει η όρεξη μας για Ευρώπη, είναι ένα πρωτάθλημα απίστευτα ανταγωνιστικό το φετινό”

Ποτέ στο παρελθόν δεν ακούστηκε τέτοιο σύνθημα (σ.σ. φώναξαν για πρωτάθλημα μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα) όποτε αγωνιζόταν ο Άρης

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε σήμερα(13/12) στον Super Sport FM 104,0 για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και για τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Τι ανέφερε:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Έχουμε κάνει και άλλες σημαντικές νίκες. Βεβαίως αυτή με τον Απόλλωνα είναι από τις πιο αξιοπρόσεκτες. Τόσο ο Απόλλωνας όσο και η ΑΕΚ ,την οποία επίσης κερδίσαμε, είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Γι’ αυτό και τέτοιες επιτυχίες τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας. Κάποιοι μας έχουν χλευάσει και μας έχουν κοροϊδέψει, όμως εμείς δείξαμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια είτε εντός είτε εκτός».

Για την… απαίτηση των οπαδών για πρωτάθλημα: «Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει φέτος τον Άρη είναι η σταθερότητα και ανασταλτική λειτουργία. Η όρεξή μας έχει ανοίξει για Ευρώπη, όμως όρεξη έχουν και άλλοι. Είναι ένα πρωτάθλημα απίστευτα ανταγωνιστικό το φετινό, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα αντιμετωπίζουμε την ΠΑΕΕΚ και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά, όμως δεν είναι καλό να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα, γι’ αυτό πρέπει πάντα να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Σαφώς χαιρόμαστε και μας ικανοποιεί η πορεία, ο κόσμος μας μπορεί να ζητά ό,τι θέλει. Ποτέ στο παρελθόν δεν ακούστηκε τέτοιο σύνθημα (σ.σ. φώναξαν για πρωτάθλημα μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα) όποτε αγωνιζόταν ο Άρης. Ο κόσμος δικαιούται να χαίρεται, όμως οι άλλοι -εμείς δηλαδή-πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός πως το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο: «Τα πάντα έχουν να κάνουν με το οικονομικό όμως είδαμε και στο παρελθόν με άλλες ομάδες ότι με τα λεφτά δεν παίζεις μπάλα. Δούλεψαν πολλά πράγματα σωστά από το καλοκαίρι στον Άρη και πολλά θα έλεγα έχουν να κάνουν με τον Λιάσο Λουκά ο οποίος έχει ανεβάσει και τις μετοχές του. Έχουμε αρκετά πλούσιο ρόστερ, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και ο προπονητή δίνει ευκαιρίες σε όλους».

 

Για τις μετεγγραφές: «Οι επενδυτές είναι πολύ ικανοποιημένοι και αν υπάρχει κάτι σαφώς και θα ενισχύσουν την ομάδα. Πρέπει να γίνει όμως και σωστή διαχείρηση. Έχουμε καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι να βρεις τον Ιανουάριο να μπορεί να σε βοηθήσει άμεσα και να προσαρμοστεί με την ομάδα. Οι πολλές προσθήκες πολλές φορές μπορούν να χαλάσουν και τη χημεία. Αν δεν βρεις κάτι καλύτερο από αυτά που έχεις, τότε καλύτερα να μην το κάνεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy