Φανούριος: “Αναμένουμε τα νεότερα για τον Αλμπάνη, μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ο Γιάγκα, καλύτερα ο Πίττας, επιστρέφει ο Κατελάρης”

Στο παιχνίδι με τον Άρη η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε

Στον SUPER SPORT FM 104 στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» μίλησε σήμερα(13/12), ο Ε.Τ του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τι ανέφερε:

 

Για την ήττα από τον Άρη:« Επόμενη μια ήττας είναι δύσκολη ήμερα χωρίς να μεταφράζεται ως πανικός. Μια ήττα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Άρης. Δεν είχαμε τους ρυθμούς  και τις εντάσεις όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και δεν είναι δικαιολογία διότι το λέγαμε και μετά από νίκες. Έχουμε πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών και κάποιοι παίκτες τραβάνε το κουπί εδώ και ένα μήνα. Επίσης είναι και  η κούραση των παικτών από συνεχόμενα παιχνίδια. Ο κ. Τσόρνιγκερ δεν είναι μάγος για να επιληφθεί τα προβλήματα που προέκυψαν χθες. Έχει βάλει πινελιές όλο αυτό το διάστημα αλλά χθες ήταν ένα παιχνίδι όπου η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε. Προχωρούμε, είναι μακρύς ο δρόμος»

Για τη συνέχεια: «Η πίστη μας δεν χάνεται, γνωρίζουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Απόλλωνα. Έχουμε το δυσκολο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και έπειτα θα ακολουθήσει  μια ευεργετική διακοπή που θα βοηθήσει αρκετά του ποδοσφαιριστές ενώ θα έχουμε και επιστροφές»

Για το ιατρικό δελτίο: «Δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σήμερα. Την Πέμπτη θα έχουμε καλύτερη εικόνα ενώ αναμένουμε τα νεότερα για τον Χρίστο Αλμπάνη. Αυτή την εβδομάδα θα μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Γιάνγκα. Επιστρέφει ο Κατελάρης, θα είναι πιο έτοιμος ο Πίττας.

Για τα μεταγραφικά: «Οι αποφάσεις μέσα από έκθεση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ θα παρθούν μετά το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy