Τι κάνει μετά από διακοπή…

Μικρό δείγμα, αλλά βγάζει ένα αξιοσημείωτο στατιστικό

Μετά από παρέλευση εννέα αγωνιστικών ο Απόλλωνας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετρώντας 7 νίκες και 2 ήττες.

Με το πέρας των εννέα αγωνιστικών υπήρξαν δύο διακοπές στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, με τους “γαλάζιους” μετά τις διακοπές αυτές να μετρούν μια νίκη και μια ήττα. Συγκεκριμένα μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ακολούθησε η διακοπή των τριών εβδομάδων με την την επανέναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκει νικητή τον Απόλλωνα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη με 1-0 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Την 5η αγωνιστική ήρθε για τον Απόλλωνα η πρώτη ήττα από την ΑΕΚ στο Τσίρειο με 4-1, για να ακολουθήσει η δεύτερη διακοπή, όπου οι “γαλάζιοι” με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, δέχθηκαν τη δεύτερη τους ήττα από την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική εκτός έδρας με 1-0. Μέχρι στιγμής όπως διακόπτει το πρωτάθλημα ο Απόλλωνας το επανεκκινεί, νίκη – νίκη, ήττα – ήττα.

Με βάση αυτό το στατιστικό τη Δευτέρα(22/11) έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την τρίτη του διακοπή, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο. Για τους λάτρεις των στατιστικών λοιπόν και αναμένουμε να δούμε αν συνεχίσει. Οι “γαλάζιοι” δεν έχουν καθόλου ισοπαλία στο πρωτάθλημα, κάτι που ισχύει και για την Ανόρθωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy