Επιστροφή Μηνά στο κατάλληλο σημείο…

Να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει η ΑΕΛ στον αγώνα κόντρα στη Δόξα

Η “επιχείρηση” ανάκαμψης για την ΑΕΛ συνεχίζεται, αφού τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Εθνικό Άχνας(1-1), Άρη(1-0) και ΑΠΟΕΛ(3-0), έφεραν δυσφορία στις τάξεις της ομάδας.

Η ομάδα μετέβηκε για ένα τριήμερο στον Αγρό για αποφόρτιση, όπου έδωσε και ένα φιλικό κόντρα στον ΑΣΙΛ και πλέον αν αυτό βοήθησε θα φανεί στον αγώνα της Κυριακής(21/11) κόντρα στη Δόξα εκτός έδρας. Στα ευχάριστα για τους “γαλαζοκίτρινους” η επιστροφή από τον σοβαρό του τραυματισμό, του Μηνά Αντωνίου στο κατάλληλο σημείο, αφού όπως όλα δείχνουν θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ως δεξί μπακ εκεί όπου ο Βραζιλιάνος Σάντος θα απουσιάζει ελέω της τιμωρίας του λόγω της κόκκινης κάρτας. Ο Ντούσαν Κέρκεζ προετοιμάζει την ομάδα του με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το παρόν του στον αγώνα ,με τη Δόξα θα δώσει ο Μεντόγιεβιτς που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, αφού προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο να εκτίσει την ποινή του στον μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο Τσίρειο στις 28/11, στα πλαίσια της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy