Δεν υστερεί σε κάτι η ΑΕΛ, το πέναλτι κρίνει μέχρι στιγμής τον αγώνα

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 1-0

Η λεπτομέρεια του πέναλτι κρίνει μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο σημερινό(6/11) ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ βρίσκεται πίσω στο σκορ αλλά δεν υστερεί σε κάτι από τον αντίπαλο της αφού είχε τις ευκαιρίες της να σκοράρει.

Αρκετά καλό από πλευράς ρυθμό ήταν το πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να έχουν τόσο τις προϋποθέσεις τους όσο και τις μεγάλες τους ευκαιρίες. Ο Νατέλ πρώτα έχασε την ευκαιρία για να «απαντήσει» η ΑΕΛ με κεφαλιά άστοχη του Τσέποβιτς. Οι μεγάλες ευκαιρίες ήρθαν από πλευράς γηπεδούχων με τον Σόουζα που σούταρε έξω για να τον αντιγράψει ο Τσάβες και να χαθούν έτσι οι μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 30ο λεπτό υπήρξε διακοπή λόγω ανατροπής στην περιοχή και μετά από εφτά λεπτά έδειξε το σημείο του πέναλτι αφού είχαμε και παρέμβαση από το VAR. Ο Κβιτάλια εκτέλεσε και παρά την προσπάθεια του Κεραυνού η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα και έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στα τελευταία λεπτά με τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν έφερε αποτέλεσμα, παρά μόνο κάποια κόρνερ και μια αμφισβητούμενη φάση στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ.

Κίτρινες: Κβιτάλια / Ριέρα, Σάντος

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Καρώ, Σάβιτς, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Σόουζα, Λουντέμο, Ντονγκαλά(45+7΄Θεοδώρου), Νατέλ, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Κατσαντώνης, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Γουίλερ, Φενερίδης.

 

ΑΕΛ: Κεραυνός, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Ριέρα, Πελέ, Τόρες, Τσέποβιτς.

Αναπληρωματικοί: Εβόρα, Ντάφερφελντ, Τσάβες, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Ανδρέου, Αντωνίου, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Μάιντεβατς, Κυριάκου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy