Ντέρμπι αποδείξεων… πλάνο νίκης!

Ετοίμασε την ομάδα του ο Λιάσος Λουκά, με στόχο τη νίκη στο σημερινό(30/10) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ

Άλλο ένα τεστ περιμένει τον Άρη στο σημερινό(30/10) τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ για το που μπορεί να φτάσει φέτος.

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της “Ελαφράς ταξιαρχίας” θα ψάξει σήμερα να επανέλθει στις νίκες και να αυξήσει τη διαφορά της από τη συμπολίτιδα ΑΕΛ. Ο Λιάσος Λουκά προετοιμάσε την ομάδα του δίνοντας αρκετή έμφαση στο τελειώμα των φάσεων, αφού ευκαιρίες γίνονται αλλά η τελική φάση και το γκολ δεν έρχεται και ευελπιστεί σήμερα αυτό να αλλάξει.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, Βάνα Άλβες θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρογκάλια και Σίντεφελντ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα δεξιά θα είναι ο Γιάγκο που θα εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής, ενώ αριστερά θα κινείται ο Ντελμίρο. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Μανού, Φράγκος και Σπόλιαριτς, εκτός αν προκύψουν διαφοροποιήσεις, ενώ στην επίθεση Μπάμπικα και Κβάσιουκ θα πλαισιώνουν τον Στεπίνσκι. Ο Πατσέκο ίσως βρεθεί στη θέση του Κβάσιουκ αν είναι έτοιμος, ενώ θέση διεκδικεί και ο Πακέ, που από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός και βοήθησε στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν προλαβαίνει το πιο πιθανόν ο Καζού, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Λόπες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy