Θέλει να επανέλθει στις νίκες και να διώξει τη μουρμούρα!

Το πλάνο της ΑΕΛ για το σημερινό(30/10) ντέρμπι κόντρα στον Άρη

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ισοπαλίας θέλει απόψε(30/10) η ΑΕΛ και ο αγώνας κόντρα στον Άρη προσφέρεται για να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις των “γαλαζοκίτρινων”.

Ήδη η ΑΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή της από χθες όπως το συνηθίζει άλλωστε, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να προσανατολίζεται σε αλλαγές. Θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Έουλερ που θα εκτίσει την ποινή από τις κίτρινες κάρτες παράλληλα με ένα μικροτραυματισμό που είχε.

Ο Βοζίνια θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια εκτός αν επανέλθει ο Κεραυνός που είναι στην αποστολή σε σχέση με τον αγώνα στο Δασάκι. Κεντρικό δίδυμο θα είναι ξανά ο Τεισέιρα με τον Ριστέφσκι που δεν ξεκίνησε στην Άχνα, με τους Μαζάν και Σάντος να τους πλαισιώνουν. Στο χώρο του κέντρου ο φορμαρισμένος Μάζουρεκ θα ηγηθεί ξανά της προσπάθειας της ΑΕΛ, με τον Μεντόγιεβιτς και Νταβόρ ξεκινούν εκτός αν προτιμηθεί ο Ριέρα αντί του Σκοπιανού. Θέση διεκδικεί και ο Παπαφώτης και με πιο λίγες πιθανότητες ο Ρέινολντς.

Στην τριάδα της επίθεσης τις θέσεις διεκδικούν οι Τόρες, Μαίντεβατς, Άντονι Γεωργίου και Τσέποβιτς αλλά και ο Τσάβες, με κάποιους από αυτούς να είναι οι επικρατέστεροι.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy