Νίκη με τεσσάρα κόντρα στον Χαλάκανορα για ΕΝΥ!

ΕΝΥ - ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ 4-1

Τη νίκη με 4-1 πήρε ο ΕΝΥ εντός έδρας κόντρα στον Χαλκάνορα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄κατηγορίας και έκανε τους βαθμούς του 4 , σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην πρεμιέρα. Σκόρερ για τον ΕΝΥ, Κουλουτέρη(2), Βώλος και Ζάρνας.

Ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο είχαμε στον Ύψωνα στον αγώνα του ΕΝΥ με τον Χαλκάνορα. Οι δυνατές που πολλές φορές ήταν και σκληρές μονομαχίες ήταν στο μενού του αγώνα. Η ομάδα του ΕΝΥ προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ με τον Βώλο, τον κεντρικό της αμυντικό που προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ και σκόραρε με κεφαλιά για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι.

Στη συνέχεια και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του ΕΝΥ μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του Κουλουτέρη μετά από ατομική ενέργεια στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυνατά μπήκε η ομάδα του ΕΝΥ στην επανάληψη, πιέζοντας τον αντίπαλο και χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Η υπεροχή του ΕΝΥ καρποφόρησε και ήρθε το τρίτο γκολ, όταν μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Κουλουτέρη ο Ζάρνας στο πρώτο δοκάρι με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-1! Πλέον το σκορ που διαμορφώθηκε έδωσε ανάσες στους ποδοσφαιριστές του ΕΝΥ, που έλεγχαν πλήρως τον αγώνα.

Ο Κουλουτέρης ήταν ο ποδοσφαιριστής του αγώνα, καθώς μετά από ωραία σέντρα από δεξιά του Πολυδώρου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα με ωραίο γυριστό σουτ κάνοντας το 4-1. Ο αγώνας τελικά ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΕΝΥ να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον να παίρνει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

ΕΝΥ: Κόβατς, Βώλος, Φώκλας, Στυλιανίδης, Αριστοτέλους, Γεωργίου(Πιτταράς), Ζαμπάς, Ζάρνας(Στελκόβσκι), Μιχαήλ, Α.Βιτόροβικ(Πολυδώρου) και Κουλουτέρης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy