Με Ράσιτς πήρε τη νίκη… νικηφόρο ντεμπούτο για Ευθυμίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 0-2

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας, με δύο γκολ του Ράσιτς πήρε η Καρμιώτισσα εκτός έδρας στο ντεμπούτο του Άγγελου Ευθυμίου στον πάγκο της ομάδας.

Πολύ καλά μπήκε η ομάδα της Καρμιώτισσας στον αγώνα αφού μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται, όταν ο Ράσιτς που έγινε αποδέκτης της μπάλας με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Μετά και το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ενώ η ομάδα της Καρμιώτισσας όταν έβρισκε τις ευκαιρίες έβγαινε απειλητικά μπροστά. Στο 39ο λεπτό και μετά από κόρνερ ο Ράσιτς και πάλι με κεφαλιά έκανε το 0-2, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Η κατοχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας κρατούσαν μπάλα και έλεγχαν το παιχνίδι, αφού το αποτέλεσμα ήταν υπέρ τους από το πρώτο ημίχρονο. Η πίεση από τους γηπεδούχους έγινε πιο έντονη και στο 77΄ο Καιρίνος χρειάστηκε να επέμβει για να σώσει την εστία του μετά από σουτ, όπως και δύο λεπτά αργότερα.

Στο 86΄η Αναγέννηση Δερύνειας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Οζία μετά από διαμαρτυρίες. Στο προηγούμενο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ όμως ακυρώθηκε αφού στο κόρνερ που προηγήθηκε η μπάλα πέρασε έξω. Οι καθυστερήσεις του αγώνα ήταν εφτά λεπτά με την Καρμιώτισσα να κρατά το υπέρ της σκορ και να επανέρχεται στις νίκες, αφού επικράτησε με 2-0 μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική.

Κίτρινες: Δημητρίου

Καρμιώτισσα: Καιρίνος, Χριστοφή, Κοέλιο, Δημητρίου(70΄Ευσταθίου), Αγγελή, Κυριάκου, Χρίστου, Ντεβεσά(64΄Ζεύκης), Κάρλος, Χατζηβασίλης(84΄Μαμμίδης) και Ράσιτς

Αναπληρωματικοί: Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνου, Ευσταθίου, Ορφανίδης, Ζευκής, Μαμμίδης, Λιασίδης, Μενελάου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy