Σοκ στην Premier League – Ο Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και μία σεξουαλική παρενόχληση

Ο Μπεντζαμίν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μίας σεξουαλικής παρενόχλησης, σοκάροντας τον αγγλικό ποδοσφαιρικό κόσμο.

Μπροστά σε βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο Μπεντζαμίν Μεντί, με τον Γάλλο αριστερό μπακ της Μάντσεστερ Σίτι να έχει συλληφθεί από την αστυνομία για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μιας σεξουαλικής παρενόχλησης.

Οι Πολίτες τον έχουν αποβάλλει από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση από τις αγγλικές αρχές. Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί άμεσα και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 27 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγγλικής αστυνομίας, ο Μπεντζαμίν Μεντί διέπραξε τους βιασμούς και την σεξουαλική παρενόχληση από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021, με τα θύματα να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω.

Η Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο έως ότου βγει κάποια απόφαση από το αγγλικό δικαστήριο.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί βρίσκεται στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2017 και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 75 εμφανίσεις, έχοντας ως απολογισμό 2 γκολ και 12 ασίστ.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy