Παραδέχθηκε την ένοχη του για ψεύτικη είδηση θανάτου 12χρονου από εμβολιασμό

Συνεχίζονται οι έρευνες από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με την αναστάτωση που δημιούργησε δημοσίευση ψευδούς είδησης για θάνατο 12χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τον εμβολιασμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία 45χρονου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καταγγελίας που αφορούσε τη δημοσίευση ψευδούς είδησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου 45χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα κινητό τηλέφωνο για να τύχει περαιτέρω δικανικών εξετάσεων, ενώ ο 45χρονος αφού ανακρίθηκε, παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Για την ίδια υπόθεση, ανακρίθηκε άντρας ηλικίας 32 ετών από τη Λεμεσό ο οποίος επίσης παραδέχθηκε την διάπραξη του αδικήματος.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy