Θα ανοίξει το «Μπερναμπέου» για τον τελικό με την Ντόρτμουντ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ανοίξει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη βραδιά της 1η Ιουνίου για τον τελικό του Champions League. Αυτό ανακοίνωσε η ομάδα τη Μαδρίτης, θέλοντας να ικανοποιήσει τους φιλάθλους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο  για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν στα πάνελ 360º του γηπέδου τον τελικό στην έδρα της ομάδας τους.

Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές  οι λεπτομέρειες, στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου, Real Madrid TV, επιβεβαιώθηκε ότι θα συνεχιστεί η παράδοση που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια.

Σε εκείνον τον τελικό της Λισαβόνας επιτεύχθηκε η πολυαναμενόμενη Décima-το 10ο- και από τότε το στάδιο άνοιξε για καθένα από τους έξι τελικούς της Ρεάλ Μαδρίτης, την τελευταία δεκαετία.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό σε αυτή τη νέα εποχή του νέου γηπέδου και θα συμβεί μετά τις δύο συναυλίες που θα δώσει η Τέιλορ Σουίφτ στις 29 και 30 Μαΐου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακόμα πώς θα μπορέσει κάπιος να βρεθεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»  για τον τελικό του Champions League.

Σε προηγούμενες περιπτώσεις (2014, 2016, 2017, 2018 και 2022) η είσοδος ήταν δωρεάν για όλα τα μέλη, σε αντίθεση με το ευρύ κοινό που θα έπρεπε να πληρώσει 10 ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy