Προαννήγγειλε μετακόμιση Μπάμπιτς… έρχεται φιλικό για ΑΕΛ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ αναφέρθηκε στον επιθετικό της ΑΕΛ και ήρθε η επίσημη ανακοίνωση

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον επιθετικό της ΑΕΛ, Μάτκο Μπάμπιτς, ενώ ενημέρωσε ότι θα υπάρξει φιλικό των δύο ομάδων την ερχόμενη Παρασκευή(21/8).

Το σχόλιο του:

Για Μπάμπιτς και Ντίας: «Μας ενδιαφέρουν και οι δύο και θέλω να ελπίζω ότι θα έχουμε θετική κατάληξή, αφού θεωρούνται σημαντικοί από τον προπονητή. Θα πάρουμε επίσης ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι στα πλάνα μας τα αγωνιστικά χωράει ο Μπάμπιτς και είμαστε σε επαφή. Θα βοηθηθεί και ο ίδιος, αφού θα πάρει αρκετές ευκαιρίες. Ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα θα καταλήξει θετικά η συμφωνία. Το ίδιο και ο Ντίας. Θεωρώ πολύ καλές και τις δύο περιπτώσεις και είμαστε πολύ κοντά».

Για τα φιλικά: «Θα δώσουμε φιλικό την Παρασκευή με την ΑΕΛ και έναν την Πέμπτη με το ΑΠΟΕΛ, νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στις 11 του Σεπτεμβρίου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Φαίνεται πως μας τρέχει η τύχη ούτως ώστε το πρώτο μας παιχνίδια να είναι με προσφυγικό σωματείο».

Η επίσημη ανακοίνωση της μετακόμισης:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy